+359 876 294 409

За нас

Компания „Нур Ферми“ ЕООД стартира своята дейност през 2015 година в гр. София, България като дъщерна компания на инвестиционната фирма „Катар Мениджмънт Ейджънси“ ЕООД, част от портфолиото на международната група „Катар Мениджмънт Груп“, представлявана от Шейх Мохамед Жасим А.А. Ал-Тани.

Основният сегмент от дейността на „Нур Ферми“ ЕООД е животновъдството –  отглеждане, угояване и износ на живи животни и производство на охладено месо с естествени ресурси и дадености, чрез процеси, възможно най-близки до природата. Поддържането на здравословни и биологично чисти продукти се извършва чрез свободното отглеждане на животните, както и храненето им с естествени био-фуражи.

Мисията на фирма „Нур Ферми“ ЕООД е да доставя висококачествени български продукти на световните пазари и да осигури висока гама от местни продукти  на клиентите си и на крайните потребители. Компанията вече успешно осъществява износ на българско екологично чисто охладено месо – агнешко, ярешко и телешко, в Държавата Катар, както и в страните от Персийския залив, Близкия изток и Европа.

Сертифицираното по Хелял стандартите производство на охладеното месо, гарантира неговата подготовка по всички ислямските стандарти. Всяка една партида от охладеното месо притежава оригинален Хелял Сертификат, издаден от Главното мюфтийство на мюсюлманското изповедание в Република България.